17 Jan

Företagsspel och bowling kickade igång 2014

Företagsspel, bowling, middag och introduktion till vårens utbildningsprogram. Så löd agendan när Inovaföretagen hade kick off inför vårens Inova Drive Executive.

Det var god uppslutning på torsdagen den 16:e januari när Inovaföretagens ledare hade kick off inför våren. Tillsammans med företagsledare från Bättre Affärer* började dagen med företagsspel. Genom att blanda kunskap, spänning och förståelse för ekonomins betydelse i ett företagande ger spelet verktyg som ledarna sedan kan använda i sina respektive företag. Dagen gav även en bra grund för vårens utbildningstillfällen, vilka kommer att genomsyras av ekonomi.

– Företagsspelet var verkligen bra. Det blev tydligt hur olika ekonomiska beslut påverkar företagets resultat, sa Adam Fjaestad, vd för Inovaföretaget SoletAer.

Efter en kunskapsintensiv dag fortsatte ledarna tillsammans med Inovas medarbetare till nöjesfabriken för bowling, mat och en introduktion av vårens utbildningsprogram.

– Prissättning, värdering av företaget och budgetarbete blir några av de ämnen som vi tar upp under våren, berättade Hans Paulson, affärsrådgivare på Inova och ansvarig för vårens IDE.

 

*Bättre Affärer är en insats för att främja kvinnors företagande. Läs mer om Bättre Affärer här. »