Helena Wiktelius startar eget

Efter åtta år som affärsrådgivare på Inova avslutar Helena Wiktelius sin anställning och startar eget företag. Inom ramen för sitt eget bolag kommer hon att fortsätta som en av Inovas externa rådgivare.

Helena har länge drömt om att själv bli entreprenör.

– Tankarna har alltid funnits men på Inova har jag ständigt fått nya utmaningar att ta tag i. Samtidigt har jag inspirerats av alla fantastiska människor jag mött, som har vågat hoppa och förverkligat sina drömmar. Nu är det är min tur.

Under sina år på Inova har Helena varit en stark kraft bakom det årliga entreprenörseventet RAMP, men hon är också en duktig och erfaren affärsrådgivare som Inova kommer ha glädje av framöver.

– Vi jobbar alltmer med externa rådgivare för att kunna anpassa rådgivningen utifrån varje företags specifika behov. Genom att ha en palett av externa konsulter får vi en ökad kompetensbredd och större flexibilitet, säger Britt Lööv, verksamhetsledare på Inova.

I sitt nya företag kommer Helena att jobba med försäljning och event på konsultbasis. Läs mer om Helena Wiktelius AB på www.wiktelius.se.