Innovation, mod och anti-Jante – Framgångsfaktorer för tillväxt

På Näringslivsdagen den 9 oktober kommer Monika Wassén att föreläsa under rubriken Innovation, mod och anti-Jante – Framgångsfaktorer för tillväxt.

Välkomna att lyssna på ett föredrag som på ett lättsamt och pedagogiskt sätt ger svar på frågor som varför innovation är avgörande för Värmlands och Sveriges framtid, hur bra vi egentligen är på innovation i jämförelse med vår omvärld, vad en inkubator är och hur den bidrar till innovation och tillväxt och varför det är viktigt att lyfta fram lokala framgångar och släppa taget om Jante.

Monika Wassén har sin bakgrund inom kommunikation och marknadsföring och har arbetat internationellt i över tio år med varumärken som Ericsson och Sverige. Sedan ett par år tillbaks driver hon eget företag inom strategisk kommunikation och platsmarknadsföring.

– Jag ser verkligen fram emot att få delta i årets Näringslivsdag och RAMP. Det är en viktig arena för att skapa kontakter, utbyten och inspiration. RAMP är dessutom ett fantastiskt koncept för att visa på den kreativitet och kompetens som finns i Värmland och förhoppningsvis kan det leda till att fler vågar ta steget att bli entreprenörer, säger Monika.

Ta chansen att lyssna till Monika som föreläser i sal Nils Ferlin på Karlstad CCC vid tre tillfällen, kl 13.00, 14.30 och 15.10. Information om övriga seminarier hittar du här.

Glöm inte att anmäla er till RAMP. Det kan ni göra här.