23 Mar
Under Karlstad 100° delade Inova monter med Innovation Park, Paper Province och Tillväxtmotor. Ett lyckat samarrangemang som lyckades ta med Innovation Parks atmosfär till Karlstad CCC.

Inova på Karlstad 100°

I fredags var det dags för andra upplagan av Karlstad 100°. Ett event som bjöd både på intressanta föreläsningar, seminarier och mässmingel. Inova var självklart på plats, både som utställare och föreläsare.

I en något annorlunda monter tillsammans med Innovation Park, Tillväxtmotor och Paper Province vände man sig till besökarnas nyfikenhet, samtidigt som man bjöd på ett smakprov på den kreativa mötesplats som Innovation Park är – och där monterdeltagarna bedriver sina verksamheter. Inova erbjöd också besökarna affärsrådgivning på plats och möjligheten att prata om allt från finansiering till entreprenörskap och idéutveckling.

Inova_100g_1

Lynn Dreierbakken från Aifi fanns på plats för att dela med sig av sina erfarenheter kring crowdfunding.

 

Dagen bjöd även på många intressanta och givande föreläsningar. Inova fanns representerade under föreläsningen ”Innovation – hur svårt kan det vara?” som arrangerades av Tillväxtmotors Anette Rhudin och Mats Williams från Innovation Park.

Inova_100g_3

Vår gemensamma monter väckte mycket nyfikenhet.

En annan föreläsning som lockade många besökare var ”Google kommer till stan”. Där presenterades bland annat Digitalakademin, en gemensam satsning av Google och Almi. Utbildningen är kostnadsfri och arrangeras vid fyra tillfällen i vår. Läs mer om Digitalakademin här.

 

 

Text & bild: Victoria Österberg