Inova söker affärsrådgivare

Nu söker vi på Inova en driven och erfaren affärsrådgivare. I rollen ansvarar man bland annat för rådgivning till företag som befinner sig i olika faser i vår inkubatorverksamhet.

De huvudsakliga arbetsområdena kommer att vara identifiering och utvärdering av nya affärsidéer, affärsrådgivning samt metod- och verksamhetsutveckling. Som affärsrådgivare arbetar man också med externa kontakter och nätverk samt marknadsföring av Inova.

Läs mer om tjänsten och ansök här. »

Den tillträdande affärsrådgivaren ersätter Magnus Albinsson, en av Inovas seniora rådgivare. Efter fem år på Inova har Magnus valt att själv ta klivet och starta eget företag.

– Under tiden på Inova har jag kommit i kontakt med ett flertal större företag som befinner sig i senare skeden. Här ser jag att affärsrådgivning kan göra stor skillnad och det är till dem jag nu kommer att erbjuda min kompetens, säger Magnus Albinsson.

– Rådgivningen som Magnus inriktar sig på blir ett värdefullt komplement till Inovas stöd, vilket primärt riktas till mindre tillväxtföretag i tidiga skeden. Vi ser båda fram emot ett fortsatt samarbete, säger Britt Lööv, verksamhetsledare på Inova.