22 Sep

Ny hos Inova

Från och med nu kommer ni hitta ett nytt ansikte här på Inova – vår nya kommunikatör Victoria Österberg. Möt henne i en kort intervju.

Vad ska du göra hos Inova?
Jag kommer arbeta med kommunikationen hos både Inova och Drivhuset. Mycket fokus kommer ligga på extern kommunikation där jag ska arbeta för att få verksamheterna att synas mer.

Förhoppningsvis kommer du se mer av Inovas och Drivhusets verksamheter både på våra webbplatser, i tidningarna och på sociala medier.

Vad har du arbetat med förut?
Tidigare har jag mest varit verksam inom handel där jag arbetat med allt från försäljning av organiska matvaror i London till butikskommunikatör på en klädbutik i Kungsbacka. Våren 2014 tog jag min examen i medie-och kommunikationsvetenskap. Kort därefter fick jag en projektanställning som kommunikatör hos två företag som arbetar med ledarskapsutveckling och personlig utveckling. Jag har även skrivit en del hästrelaterade reportage och artiklar för olika tidningar, bland annat NWT.

Kan du berätta lite kort om dig själv?
Född och uppvuxen i Karlstad. Efter att ha sett mig om i några år och funnit kärleken i Kungsbacka lyckades jag marknadsföra Värmland så bra att jag fick västkustbon att bege sig norröver. I dag bor jag tillsammans med min sambo och vår hund i en lägenhet i centrala Karlstad. Hästar är mitt stora intresse och min fritid spenderar jag gärna i ett par ridbyxor tillsammans med någon av mina fyra islandshästar.

Det här visste du inte om mig
Har tidigare ägnat mig mycket åt friidrott, gick riksidrottsgymnasium och min specialitet var spjutkastning. Fick vid ett SM äran att tävla mot Carolina Klüft.