31 Maj

Vill du ha en panelplats i en VCF*?

Vill du se hur en pitch* kan utvecklas i raketfart på bara några timmar? Vill du hjälpa färska entreprenörer att presentera sin kundnytta enklare för sina kunder? Vill du lära dig ett roligt och användbart sätt att sälja in din idé på? Då ska du anmäla intresse för en av platserna i panelen för Inova Startup Accelerator! 

15 juni är det dags för deltagarna i Inova Startup Accelerator att genomgå en VCF, Value Creation Forum. Ett event som går ut på att en panel av speciellt inbjudna får höra en fyraminuters-pitch av en nytänkande idé och sedan lämna feedback och respons på pitchen. Responsen som åskådaren lämnar ska spegla vilken hatt hen har på sig. De som pitchar får tre försök att sätta sin pitch, och med feedback mellan varje pitch brukar avslutningspitchen vara kronan på verket.

Att delta vid en VCF är lärorikt och roligt. Vi vill nå ut utanför våra vanliga nätverk, och därför öppnar vi nu upp för två platser i panelen. Är du intresserad av att få en av platserna? Mejla helen.marcus@inova.nu på direkten.

Datum: 15 juni
Tid: Start kl. 12 med gemensam lunch, slut kl. 17.
Plats: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A
656 37 Karlstad. I konferensrummet Arenan.

*) Läs mer om VCF här 

*) Pitch (eng. ”kast”, ”försök”), en kort presentation av en idé till en potentiell kund, producent eller ett produktionsbolag.