26 Mar

Glad påsk!

Inför påsken informerar vi om att Inovas inkubatorföretag för tredje året i rad haft möjlighet att utvärdera organisationen. Resultatet av undersökningen visar på fortsatt goda resultat.

85 procent av de företag som satt i inkubatorn under 2011 och/eller 2012 har deltagit i undersökningen och Inova har nu tre års mätningar att analysera.

–Den här undersökningen ger oss bränsle till att jobba vidare. Vi noterar allt det positiva och kommer att fortsätta att analysera resultatet för att kunna jobba med förbättringar, allt enligt våra inkubatorföretags önskemål, säger Britt Lööv, verksamhetsledare på Inova.

Året har börjat bra, fyllt med goda nyheter om våra inkubatorföretag. Vi har bland annat välkomnat Chillcore som har tagit fram en helhetslösning för hemelektronik. Produkten är ett kontrollcenter för ljud, ljus och bild som ska vara enkel att använda.

Vidare har vårt inkubatorföretag off2off som hjälper den offentliga sektorn att förmedla överbliven utrustning, lyckats skriva avtal med Malmö stad. Under 2013 genomförs en stor omorganisering av flera stora förvaltningar i Malmö stad och i det arbetet kommer off2off:s webbförmedlingstjänst väl till pass.

Ett annat av våra inkubatorföretag som lyckats väl med sin försäljning ärConsalus som säljer behållare för träspatlar inom vården. Sedan deras medverkan i RAMP har de lyckats fördubbla sin försäljning.

Med den informationen vill vi passa på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK! Vi återkommer efter helgen med fler goda nyheter.

Text och foto: Liza Jacobsson
Bild ovan: Britt Lööv, verksamhetsledare Inova