Sol & sommar på Inova

Nu värmer solen som mest, dygnets mörka timmar är lätträknade och våra nordiska kroppar längtar ut i ljuset. Så passa på! Ta av arbetshatten, stäng ner mailen och sätt på shortsen. Njut av några veckors välförtjänt ledighet, lagra energi och samla nya intryck som kan inspirera i höst. För precis det, gör vi också nu.

På Inova tar vi semester med många positiva minnen från våren. Tre nya inkubatorföretag har tagit plats hos oss; BlindsSecure, Consalus och nu senast Click Candy. Vi har sparkat ut två flygfärdiga bolag och flera av de mer etablerade företagen har vunnit segrar i form av finansiering, utmärkelser och nya kunder. Hårt arbete ger resultat!

Inför RAMP12 den 25 oktober är arbetet redan långt gånget. Consalus och Click Candy är klara som deltagare på scenen och efter sommaren presenterar vi ett tredje. Vill du få löpande information om vad som händer längs vägen mot RAMP12? Gilla oss på facebook så missar du inga nyheter! Anmälan till dagen är också öppen, gå in på www.inova.nu/ramp och boka din plats.

När vi springer ut i sommarledigheten finns det två inkubatorbolag som har anledning att skutta med extra lätta steg, nämligen Hemcheck och Consalus som tog hem 1:a resp 2:a-priset i årets regionala SKAPA-final. Ett stort grattis till er!

Slutligen ett varmt TACK till alla ni som var med och bidrog till en mycket lyckad alumniåterträff i juni. En perfekt avslutning på en fin vår.

I sommar kommer vi alla att ha semester t o m v.31 men träffas på telefon 054-54 54 00 hela sommaren. Under v. 32 smyger vi åter igång och är full styrka igen v.33.

En riktigt härlig och solig sommar önskar vi på Inova!